Sape mecanizate
Tencuieli cu mortare clasice
Tencuieli pe baza de ciment
Tencuieli pe baza de ipsos
Tencuieli termoizolante
Tencuieli exterioare
Tencuieli mecanizate
Copyright 2014 tencuieli-mecanizate-stucco.ro All rights reserved.
Servicii mecanizate
Glet mecanizat
Termoprotectie
Sape mecanizate
Slefuire mecanizata
Zugraveli mecanizate
Torcretare mecanizata
Servicii utile
Reparatii masini de tencuit
Piese masina de tencuit
Preturi materiale de tencuit
Cursuri tencuieli mecanizate
Inchirieri masini de tencuit
Cerere Oferta
Creare site
INCHIRIERI MASINI DE TENCUIT

Finisaje mecanizate avantaje

La sistemul de finisaje mecanizate se economiseste timp, produsul este bine omogenizat iar materialul fiind ambalat la sac, reteta produsului este aceeasi si rezultatele sunt de o calitate mult mai buna! Pretul manopera/material este mai convenabil in raport cu finisajele clasice plus straturile de finisare ulterioare!
Durata de aplicare este foarte scurta (in comparatie cu metodele clasice)

Reparatii si piese masini de tencuit - Inchirieri masini de tencuit

Reparam masini de tencuit la fata locului sau in atelierul nostru.Avem piese si consumabile pentru masini de tencuit, in cazul in care nu avem pe stoc, putem sa dam comanda in 24 de h.Firma noastra comercializeaza piese pentru masini de tencuit:
Stator si rotor pentru toate tipurile de masini de tencuit, melc, etc.
La reparatii masini de tencuit oferim garantie si avem preturi avantajoase.
Deasemenea inchiriem masini de tencuit trifazate, masini de tencuit monofazice si masini de tencuit diesel pentru mortare traditionale.

Termoprotectie

Firma noastra executa termoprotectie prin torcretare mecanizata, cu materiale antifoc pentru protectie structuri metalice.Materialul este Vermiplaster care este un mortar uscat, cu granule fine. La termoprotectie folosim si alte variante in functie de structura si cereri.
Executam termoprotectie cu vospeluri termospumante; aceste vopseluri se expandeaza la temperaturi ridicate si intarzie cedarea structurii metalice.La o structura de lemn avem sisteme de protectie cu vopsele ignifuge termospumante sau sisteme pe baza de lacuri ignifuge si fungicizate care reduc riscul de ardere.

Preturi materiale de tencuit

Comercializam metariale de tencuit preambalate de toate tipurile.
La cantitati mari oferim un discount si transport gratuit in Bucuresti sau zone limitrofe.
In cazul in care cantitatea este foarte mare si nu merita lucrat cu materiale preambalate in saci, va putem oferi sistemul de siloz complet cu toate accesoriile incluse gratuit!
Cele mai folosite materiale sunt pe baza de ipsos la interior si cele pe baza de ciment pentru exterior.Pentru preturi materiale de tencuit va rugam accesati pagina noastra.

Utilaje folosite pentru servicii mecanizate

La sistemul de finisaje mecanizate, folosim utilaje agrementate trifazate, monofazice sau diesel in functie de utilitatiile pe care le au beneficiarii.Avem utilaj diesel unic in tara cu care putem aplica tencuieli cu materiale preambalate pe baza de var-ciment sau mortare traditionale. La sistemul de sape mecanizate avem utilaje diesel tip estrich boy.
La zugraveli interioare avem diferite masini de zugravit cu trafaleti sau pistol, slefuirea se executa mecanizat si utilajul este dotat cu aspirator!
Toate utilajele mentionate sunt in stare foarte buna de functionare si sunt verificate la fiecare lucrare.

Alte servicii

Firma SC Automattyc Techno Industries SRL executa tencuieli mecanizate, sape mecanizate si alte servicii de constructii: case de la a-z, case la rosu, case la cheie, tavane casetate, gips carton, izolatii, zugraveli,fatade, instalatii sanitare, amenajari interioare si exterioare.Lucrarile efectuate sunt de o calitate ireprosabila, atent verificate de inginerul firmei noastre sau de dirigintele de santier! Oferim garantie la toate lucrarile executate!

Cerere oferta gratuita

Scopul nostru principal este de a ne face cunoscuti in intreaga tara pentru raportul nostru de calitate-pret! Daca nu sunteti dispusi sa platiti de doua ori aceleasi servicii ieftine si atragatoare, care va vor costa foarte mult cu timpul, va rugam sa cereti o oferta gratuita !
Ne adaptam tuturor cerintelor si incercam sa satisfacem nevoile clientilor prin:date technice, materiale de calitate la preturi rezonabile si solutii tehnice care respecta normele  in vigoare, pentru a va economisi timpul si resursele financiare!

Cariera

SC Automattyc Techno Industries SRL angajeaza personal pentru constructii: finisori, faiantari,zidari, rigipsari, executanti termoizolatii, zugravi, tencuitori, dulgheri.
Cerinte:
Experienta dovedita de minim 5 ani, stagii in strainatate constituie un avantaj, calificare,disponibilitate de a lucra in tara si in strainatate, seriozitate,cazier curat,non-alcool!
Oferim salarii occidentale, carte de munca si bonuri de masa!

INCHIRIERI MASINI DE TENCUIT

   Firma  Automattyc Techno Industries SRL  inchiriaza masini de tencuit si alte utilaje in domeniul tencuielilor mecanizate. Detinem utilaje performante si in stare foarte bune,ce sunt verificate tehnic dupa fiecare lucrare.Indiferent de reteaua electrica pe care o detineti si puterea ei noi va punem la dispozitie urmatoarele utilaje:

-Inchirieri masini de tencuit diesel,
-Inchirieri masini de tencuit trifazate,
-Inchirieri masini de tencuit monofazice.